Nga Çelik Leka

Padyshim partia me e madhe ne vend zgjodhi eliten e duhur per t’u paraqitur ne keto zgjedhje. Fitorja e padiskutueshme e Partise Socialiste do te vije ne parlamentin e ri me figurat me elitare te Shqiperise ne pergjithesi dhe te qarkut Elbasan ne vecanti. Lista gjitheperfshirese perfshin politikane te afirmuar qe kane ndenjur cdo moment prane qytetareve, Profesore te nderuar qe kane dhene dije tek te rinjte duke vene ne zbatim inteligjencen e tyre ne sherbim te vendit, mjeke te perkushtuar qe i jane gjendur prane cdo individi ne momente te veshtira.

Lista eshte gjitheperfshirese dhe permban socialiste te vertete qe ne zonat ku banojne dhe kontribuojne japin shembullin e ndershmerise, perkushtimit dhe sherbimit ndaj qytetarit. Ndjehem i lumtur te them se personalitete te tilla ka shume ne radhet e socialisteve te vertete te cilet ne cdo pozicion qe jane perpiqen te japin modelin e se mires, barazise dhe korrektesise ndaj ligjit.
Deputet Socialiste, qe pa diskutim do jene shumice ne Parlamentin e ri, do te vazhdojne ne rrugen e nisur per qellimin e madh. Te bejme shtet Shqiperine qe duam. Nje shtet me pune dhe mireqenie.
Votoni PS.
Lista e plote
Taulant Balla
Evis Kushi
Arben Kamami
Musa Ulqini
Anastas Angjeli
Luan Duzha
Nure Belba
Florenc Spaho
Olsi Çoku
Desantila Tahiraj
Edmond Xhani
Enver Shkurti
Klevis Xhoxhi
Arben Ruçi
Ana Muça
Ejvis Pila
Besjon Ajazi
Marenglen Disha
Klodiana Zdrava
Erjona Ibro

FILLO DISKUTIMIN