Fermeret ne qarkun e elbasanit do te pajisen me nipt. Ky aksion do te jete ne favor te fermereve pasi do t’u krijoje avantazhe te medha dhe do t’u hape rruge shitjes se prodhimeve bujqesore. Sipas drejtorit rajonal Vladimir Humçi kane filluar takimet e para me fermeret per njohjen me kete udhezim te qeverise.