Me Mastera nga me te ndryshem dhe te papune. Kjo eshte tabloja e shumices se rinise shqiptare. Ne intervistat me te rinjte shfaqet pesimizem dhe deshire per punesim ne Shqiperi. Ne qytetin e elbasani mbi 80% e te rinjve jane te papune duke u detyruar te shkojne ne emigracion.