Klajdi Gripshi i LSI-se është sekretari i ri i Këshillit Bashkiak, duke qënë pjesë e koalicionit me ASHE. LSI-ja tashmë do të ketë dy poste drejtuese në këshillin bashkiak, atë të sekretarit dhe kryetarit të Këshillit Bashkiak. Sipas të dhënave Gripshi me profesion është jurist.