Reshjet e shiut kanë vështirësuar qarkullimin e banorëve të Labinotit Mal dhe Labinotit Fushë. Prefekti i Qarkut të Elbasanit Arben Kamami ka bërë me dije se kjo rrugë do të  jetë e bllokuar deri në kthimin e saj të gjëndjes së mëparshme.