Vajza 13-vjecarë Melisa Cani frekuenton Shkollën Specile “ Zëra Jete”. Ajo është nxënësja më e mirë e shkollës, pasi ka një përgatitje të mirë mësimore dhe edukative. Melisës i pëlqejnë ambientet me shumë njerëz, pasi është e  tërhequr ka jeta sociale. Arrtijet e saj kenaqin stafin pedagogjik të shkollës dhe prindërit.