Pikat e karburantit, janë kthyer në vëmëndjen e grabitëseve. Vetëm këtë muaj janë grabitur mbi katër të tilla në Rrethin e Elbasanit. Vjedhja është fare e lehtë, mjafton një maskë për të fshehur identitetin, dhe një armë për të kërcënuar punëtorin e karburantit.