Policia dhe Qytetarë e Elbasanit janë vënë në alarm nga një object i dyshimtë.   I cili dyshohet të ketë qënë lëndë plasëse, ku është vendosur pas tregut ushqimorë. Ekspertët e policisë kanë bërë menjëhërë çmonitimin e këtij objektit, ndërkohë autori është i pa identifikuar.