Ndeshja Shqipëri- Serbi e ka kthyer Elbasanin në qytetin më të rëndësishëm të trevave shqiptare.   Tregtarët e simboleve  kombëtare e kanë veshur bulevardin kryesorë me  ngjyrat kuq e zi. Ata shpresojnë të tregtojnë  sa më shumë simbole kombëtare dhe sigurisht fitoren e Shqipërisë.