Shitjet dhe blerjet e shtëpive këtë vit në qytetin e Elbasanit kanë njohur një rritje të konsiderueshme. Agjenti i  shitjes Eluert Dika bën me dije se qytearët janë të interesuar për pallatet e vjetra kjo pasi këta të fundit kanë ikubaturë më të mirë.