Gjatë marrjes në analizë të rezultateve të PD-së në zgjedhjet e 2015 Kryetari Lulezim Basha ka kritikuar drejtuesit e PD-së të rrethit të Librazhdit dhe Peqinit. Më i ashpër Basha ka qënë me kryetarin e Partisë Demokratike të Librazhdit zotin Bujar Vreto, pasi në këtë zonë u mblodhën shumë pak vota.