Donatorë shqiptarë dhe anglezë kanë ndihmuar me pako ushqimore 53 –familjet që rrezikohen nga rënia e shkëmbinjve në fshatin Rrajcë. Shoqata  “ Rahma Mercy” ka bërë një sërë veprash bamirsie, si ndërtimi i shkollave, shtëpive dhe shuma të ardhurash për fëmijët jetimë.