Ambientalisti Ahmet Mehmeti, në bashkëpunim me Shoqatën “ Eden” ka zhvilluar një takim me banorët e Paprit, për problemet mjedisore që ka kjo zonë. Banorët dhe  specialistin i mjedist Mehmeti kanë propozuar zgjidhje për shqtësimet mjedisore që ka kjo zonë.