Kadri Qosja,shet cdo dite paketa dhe fara luledielli në qëndër të qytetit. Edhe pse është invalid i aksidentuar nga makina vite me pare,përveç profesionit te tregtarit ambulant ai kujdesit cdo ditë per një çift pëllumbash të cilët falë humanizmit dhe përkujdesjes së tij, shpendët i janë kthyer në miq.