Përcahet koalicioni PS -LSI në Prrenjas. Sekretari i këshillit bashkiak i propozuar nga PS, nuk votohet nga LSI dhe PD. Kandidatja Albina Rira e partise socialiste e cila u hodh poshtë nga partnerët e koalicionit dhe nuk mori dot maxhorancën duke mos u zgjedhur. Nuk dihen veprimet e mëtejshme që do merren nga PS dhe LSI.