Ardian Turku dhe Enkelejd Alibeaj emerohen ne poste kyçe në strukturat qëndrore të partise. Ka qene kryetari Lulzim Basha qe ka komanduar Turkun ne krye te Departamentit te Pushtetit Vendor, ndersa Alibeajn ne Departamentin e Sigurisë, Rendit publik dhe luftës kundër krimit.