Nënkryetari i Partisë Demokratike Elbasan, Eugen Isaj, ka dalë sot në një konferencë për media duke u shprehur se po ngjallet terror ndaj bizneseve dhe qytetarëve shqiptarë. Sipas Isajt, ne vend qe te fillohet lufta ndaj informalitetit me monopolet, fillohet nga subjektet me te vogla me moton: ”nje biznes nje gjobe”.