Policia e shtetit vazhdon të kryeje  me sukses asgjesimin e lëndëve norkatike. Uniformat blu  kanë lokalizuar 1700 rrënjë kanabis sativa në vendin e quajtur pishat e Hidrocentralit Banjë dhe  800 rrënjë në Zonën e Mollasit. Aksioni i ardhshëm pritet të kryhet në Zonën e Shpatit.