Lufta kunder informalitetit vazhdon fuqishem ne qarkun e elbasanit. Prej mese dy javesh jane hedhur ne terren 35 grupe kontrolli. Kontrolli me teper bazohet tek pajisja me kase, prerja e kuponeve tatimore dhe sigurimi i punonjesve. Gjer tani jane vensosur 209 gjoba te renda si dhe mjaft konfiskime.