I ishte besuar një shumë e konsiderueshme parash për t’i arkëtuar në arkën e firmës ku punonte, por i mori dhe u largua me to. Kjo eshte akuza e kompanise per mashtrim ndaj nje 43- vjeçari B. Sh. qe u vu ne pranga nga policia e Elbasanit.