ARSH ka nisur punimet per rikonstruksionin e rruges Elbasan-Cerrik, 16 km e gjate. Projekti perfshin sistemim asfaltimin dhe punimet kan nisur per hapjen e kanalizimeve te ujrave te zeza nga kanali me kemba tek ura e shkumbinit, ketu perfshihet edhe lagja ne periferi te qytetit te Elbasanit ajo e Çameve e cila ka patur problem prej vitesh ujrat e zeza.