Ne perfundim te mandatit 4 vjecar, z. Eugen Isaj, kryetar i keshillit te qarkut Elbasa, zhvilloi nje takim me gazetaret. Zoti Isaj e ka cilesuar shume te dobishem dhe produktiv bashkepunimin me gazetaret. Si rralle here, keshilli i qarkut do te kete vetem anetare te majte, dhe asnje nga e djathta.