rezervuari i bradasheshit

Eshtë gjetur e mbytur në një rezervuar ne fshati balldren, pa shenja dhune shtetasja Xh.Z vjeç 15, banuese në fshatin Bradashesh Elbasan, e shpallur në kërkim më datë 26.08.2015 për largim nga banesa.

Nga veprimet e para hetimore dhe mbi aktin e ekspertimit, kjo shtetase është vertëmbytur

Materialet i’u kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan për veprime të mëtejshme për veprën penale “Shkaktim vetëvrasje” parashikuar nga neni 99 i Kodit Penal.