Po zhvillohet testimi 3-ditor ne degen e Edukimit Fizik dhe Sporte ne Universitetin Aleksander Xhuvani Elbasan. 121 ish-maturantet do te testohen gjimnastike, kercim kaluçi, volejboll, basketboll dhe atletike. Ne perfundim te konkurimit 60 prej aplikanteve do te kene te drejten e vazhdimit te studimeve.