Paisja e quajtur “Makina e shetitjes” mund te arrije nje spejtesi prej 10 km/h dhe mund te mbaje nje drejtues mjeti deri ne 120 kg.
Kuniaki thote qe paisja eshte dizenjuar per perdorim rekretiv, si dhe per biznes. “Dua ti tregoj botes qe edhe japonia di te jete inovative”, thote ai. “Ky eshte transportuesi i pare qe eshte mjaft i vogel per tu mbajtur ne cante”.
Makina e shetitjes eshte e nderuar nga alumini dhe peshon 2-3 kg, ne varesi prej saj se a eshte version i brendshem ose i jashtem. Ajo ka forcen per te shtyre nje karroce me nje peshe rreth 70 kg si per shembull nje njeri ose nje karroc te mbushur me ushqime. Kjo paisje pritet te hidhet ne treg se shpejti ne Japoni dhe me pas ne te gjithe boten.