Pas nje nderpreje 12 vjecare ka rifilluar perseri puna per ndertimin e rruges Qukes – Qafe Plloç. Ndonese rifillimi i punes ka nisur mbare, jane banoret e fshatrave Qukes dhe Karkavec qe kerkojne rivleresim te tokave te tyre bujqesore te prishura nga ndertimi i rruges. Sipas banoreve cmimi i paguar eshte qesharak.