Rrjeti social “facebook” eshte tashme pjese e integruar e jetes sone te perdicme, ndaj se ciles ai ka ndikim te dukshem.

Nje ndikim me te madh sa ju mund ta merrni me mend. Kete e demostrojne perqindjet gjithmone e me ne rritje te cifteve qe divorcohen per shkak te ketyre mjeteve telmatike qe sherbejne pikerisht per tu ruajtur dhe intestifikuar kontaktet njerzore. Kete studim e konfirmojne edhe nje sere avokatesh, te cilet e dine mire duke u nisur nga rastet e tyre se “Facebook” u eshte nje nga arsyet kryesore pse shperthejne ciftet dhe kerkojne ndarje.