Një grua 36 vjeçe dhe një adoleshente 14 vjeçe kanë vdekur nga vetëhelmimi në Durrës.
Paraprakisht deklarohet se gruaja ka qenë në gjendje depresive,  ndersa e mitura rezulton se për shkak të një problemi shëndetësor, ishte mbyllur shumë në vetëvete kohët e fundit.